16 Ağustos 2012 Perşembe

Türk tatlılarının essiz lezzeti Şehr-i Kadayıf’ta-Yılmaz Parlar

Geleneksel enfes tatlar, Şehr-i Kadayıf ile Bayram sofralarında…

Bayram’da,
Türk tatlılarının essiz lezzeti Şehr-i Kadayıf’ta…



Şehr-i Kadayıf, Bayramda, Antep fıstıklı baklavadan cevizli baklavaya, portakallı baklavadan çikolatalı baklavaya ve her damak zevkine hitap eden geleneksel tatlı çeşitlerinin enfes lezzetini misafirlerinin beğenisine sunuyor

.
Bayramların unutulmaz tadını Şehr-i Kadayıf’ta yaşayın. Geleneksel Türk tatlılarının essiz lezzeti, Şehri Kadayıf ile Bayram sofralarındaki yerini alıyor.
Bir Bayram geleneği haline gelen bayram ziyaretlerinin olmazsa olmazı Baklava, Kadayıf, Sütlü Nuriye, Şöbiyet, Sultaniye, Şekerpare gibi birbirinden lezzetli tatlılar, Şehr-i Kadayıf’ta misafirlerini bekliyor.

Bayram sevincini tatlandıran baklava, kadayıf, künefe çeşitleri ustalarının essiz tarifleri ile Şehr-i Kadayıf’ta lezzet şölenine dönüşüyor. Harran Ovası’nın buğdayı, Gaziantep’in fıstığı, Urfa’nın lezzetli tereyağının kullanıldığı ve ustalarının çeyrek asırlık tecrübesiyle hazırlanan lezzetler, Şehri Kadayıf’ta tatlı severler ile buluşuyor.

Telefon: 0212 612 04 80,
                0212 573 04 80
                0212 224 04 80



.







yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde-Yılmaz Parlar

    Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde Genel Yayın Yönetmenliğini Celal Toprak’ın yaptığı Türkiye’de İş Dünyası Dergisi, iş dü...