3 Aralık 2012 Pazartesi

SİYASET, İŞ, AKADEMİ VE SANAT DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİ BİLİŞİMDE BULUŞTULAR

Ekonomi Gazeteciler Derneği ( EGD ) Başkanı Celal Toprak “Neden Dünya ilk 500 Şirketi içinde yokuz- Hiç değilse, İstanbul’u bir şekilde ilk 500 arasına hangi formül ile sokabiliriz.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ““Avrupa’da İstanbul ile ilgili tanıtım kampanyası yapacağız. İstanbul batının doğusu, doğunun batısıdır. İstanbul’suz bir Avrupa eksik kalır, İstanbul’suz bir Avrupa fakir kalır.”

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek “Türkiye’nin 3 ncü tirajlı gazetesiyim. Hürriyet gazetesi tirajına  yetişmeme çok az fark kaldı.”   

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Başkanlığını Celal Toprak’ın yaptığı Ekonomi Gazetecileri Derneğinin  (EGD) düzenlediği "Yaşam Teknoloji ve Girişimcilik'de Yeni Arayışlar" başlıklı foruma katıldı.  

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya konulu konuşmasıyla ziyaretcilere hitab etti.

CNR Expo Yeşilköy İstanbul’da düzenlenen 29 Kasım-2 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleşen Bilişim ve Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT 2012 Fuarı’nda, EGD’ nin organize ettiği 1 Aralık 2012 tarihli foruma Ekonomi gazeteciler ile birlikte bilişim sektörün ilgili tüm temsilcileri ve AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış katıldı.

Moderatörlüğünü EGD Başkanı Celal Toprak’ın yaptığı foruma; AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, KOSGEB Başkan Yardımcısı Metin Şatır, TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, Sabah Gazetesi Teknoloji Editörü Timur Sırt, Maxihaber.net Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ ve TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Aktepe konuşmacı olarak katıldı.

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yatığı basın toplantısında yeni bir tanıtım oyunu olan Ankara’yı tanıtan turizme ışık tutan çalışmalarını anlattı.

Gökçek özetle “2011 yılında gerçekleşen Dünya Çocuk oyunları’nda Ankara’yı anlatan maskot fikriyle misket figürü doğdu. Ankara Belediyesince mobil tabanlı ana karakter oldu. Ankara Belediyesi olarak her yeniliği takip ediyoruz. Teknolojinin her türlü imkanlarını hizmetlerimize aktarıyoruz.

Sosyal medyada paylaştığımız oyun kurgusu oyun karakteri Misket önüne yaralı bir kuş düşüyor. Yaralı kuşu hastaneye götürmek için sarfettiği çabasıyla Ankara’yı dolaşarak bilgi edinmektedir. Androit market ve Appstore’dan ücretsiz indirilecek oyunla tüm çocuklar keyifli bir şekilde bilgiyle buluşabilecekler.” dedi

 yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde-Yılmaz Parlar

    Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde Genel Yayın Yönetmenliğini Celal Toprak’ın yaptığı Türkiye’de İş Dünyası Dergisi, iş dü...