28 Şubat 2013 Perşembe

BW Plus The President Hotel’de Personel Gecesi -Yılmaz Parlar


BW Plus The President Hotel’de,

“Personel Gecesi” düzenlendi

 

BW Plus The President Hotel’de, geleneksel hale gelen “Personel Gecesi” geçtiğimiz günlerde düzenlendi. Geceye, BW Plus The President Hotel ve BW Citadel Hotel’in de bünyesinde bulunduğu Pantur Turizmin çalışanları ve ailelerinden oluşan 750’ye yakın kişi katıldı.
 

Ünlü türkücü Zekeriya Ünlü’nün saz ekibiyle katıldığı gece; turizmcileri ve ailelerini coşturdu. Orient House’nin folklor ekibi gösterisi, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken; DJ Hakan’ın sahne almasıyla turizmciler ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

Güzel bir başlangıç yaptıkları 2013 yılını başarıyla geçirmekte olduklarını kaydeden BW Plus The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yılı, tüm ekimiz ile gece gündüz çalışarak, başarılı bir şekilde tamamladık. Bu yılı da, başarıyla kapatacağız. 2013 yılının, ülkemize, sektörümüze, Pantur Turizm ailesine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz” dedi.

 
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde-Yılmaz Parlar

    Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde Genel Yayın Yönetmenliğini Celal Toprak’ın yaptığı Türkiye’de İş Dünyası Dergisi, iş dü...