28 Şubat 2013 Perşembe

KAS-KON’dan İstanbul Valisi'ne ziyaret-Yılmaz Parlar


KAS-KON’dan İstanbul Valisi'ne ziyaret


İstanbul’daki dernekler başta olmak üzere ülke genelindeki Kastamonu derneklerinin üst kurumu olan Kastamonu Konfederasyonu’nu (KAS-KON) Genel Başkanı Selami Çelebioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında; Hüseyin Avni Mutlu, Kastamonu Konfederasyonu’nun örnek bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve son zamanlarda Kastamonu dayanışmasının net bir şekilde görüldüğünü belirtti.

Ayrıca, tüm diğer STK’lara örnek teşkil etmesi adına, Kastamonu Konfederasyonu olarak, kardeş bir şehir seçerek, o şehri temsilen yönetime bir temsilci almayı ve kardeş şehir seçilen İlin Konfederasyonun yönetimine de Kastamonulu bir temsilci yollanması gerektiğini anlatan Vali Hüseyin Avni Mutlu; iki kardeş şehir olarak birlikte proje üretmenin çok faydalı olacağını söyledi.

Kastamonu Konfedasyonu’nun, bu konuda öncülük etmesi gerektiğini kaydederek, konfederasyonun bir THM ve TSM Korosu kurması gerektiğini ve bu koronun da sadece Kastamonulu koristlerden oluşmaması gerektiğini belirten Vali Hüseyin Avni Mutlu, ayrıca verilecek olan konserlerde her yörenin tanıtılmasıgerektiğini söyledi.

Yine Konfederasyon olarak, bir Halk Dansları topluluğu kurulmasını, bu topluluğun da karma bir topluluk olmasını ve bu topluluk kanalı ile her yörenin tanıtılmasıgerektiğini ifade eden Vali Hüseyin Avni Mutlu, güçlü bir STK olarak bütün bunları Kastamonululardan beklediğini söyledi.

1 saate yakın süren toplantının sonunda yeni yönetime başarılar dileyen Vali Hüseyin Avni Mutlu, şunları söyledi:

“Kadronuz güçlü, bugüne kadar güzel hizmetler vermişsiniz. Bundan sonra da, seçeceğiniz kardeş şehir ile birlikte proje üretmenizi bekliyorum ve sizlerin bu tür organizasyonunuza severek katılırım” diyerek sözlerini bitirdi.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde-Yılmaz Parlar

    Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde Genel Yayın Yönetmenliğini Celal Toprak’ın yaptığı Türkiye’de İş Dünyası Dergisi, iş dü...