18 Mart 2013 Pazartesi

Kas-Kon’un, TBMM ziyaretleri devam ediyor -Yılmaz Parlar


Kas-Kon’un, TBMM ziyaretleri devam ediyor

Kas-Kon, TBMM ziyaretinin ardından,
Ankara’daki Kastamonu günlerine katıldı

Kastamonu Konfederasyonu (Kas-Kon)’un, Ankara temasları devam ediyor.
Kas-Kon Genel Başkanı H. Selami Çelebioğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, geçtiğimiz gün, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ile CHP Milletvekili Süleyman Çelebi TBMM’deki makamlarında ziyaret edildi.

HES ve Organ Bağışı konusunda bilgi verildi

Kas-Kon Genel Başkanı H. Selami Çelebioğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, TBMM temasları sırasında, HES çalışmaları ile Organ Bağışı kampanyası hakkında bilgi verildi. İki konuya ilişkin ilk ziyareti TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e yaptıklarını anlatan Selami Çelebioğlu, çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde hayata geçeceğini söyledi. 
Kas-Kon’un sivil toplum örgütlerine örnek oluşturacak şekilde başarılı çalışmalar yaptığını kaydeden Mustafa Gökhan Gülşen, kendisinin de her türlü katkıyı vermeye hazır olduğunu, Kastamonu’nun sorunlarını bildiğini ve çözüm önerileri konusunda çalıştığını belirtti.
Ardından, CHP Milletvekili Süleyman Çelebi’ye yapılan ziyarette, Kas-Kon’un üzerinde çalıştığı projelere ilişkin bilgi aktarıldı.


Ankara’da, 9. Kastamonu Günleri düzenlendi

Kas-Kon yönetim kurulu, TBMM’deki görüşmelerin ardından, 9. Kastamonu Günleri’ne katıldı. Açılışı TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından yapılan organizasyona Ankaralıların yoğun ilgisi vardı.
Kastamonu, sahip olduğu doğal güzellikleri, tarihi ve kültürü ile Ankara’ya çok yakın bir mesire yeri ve tatil merkezi olarak, Ankaralıların tatillerini geçirdiği destinasyonlardan birisidir.

 yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde-Yılmaz Parlar

    Oyun Endüstrisi Türkiye’de İş Dünyası Dergisinde Genel Yayın Yönetmenliğini Celal Toprak’ın yaptığı Türkiye’de İş Dünyası Dergisi, iş dü...